![]() ![]() |
20. Feb 2010, 15:22
|
|
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 30 Joined: 17-August 08 From: Ljubljana Member No.: 3,406 |
|
|
|
|
9. Apr 2010, 08:32
|
|
![]() Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL ![]() ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 1,364 Joined: 20-August 05 From: Topolšica / Ljubljana Member No.: 88 |
Gredo Jezus, Chuck Norris in Stewen Seagal supaj na počitnice. Pridejo do reke, in Jezus ne bi bil Jezus, če je ne bi po vodi prečkal.Potem pride na vrsto Chuck Norris in tudi on pride čez reko s hojo po vodi. Nazadnje poskusi še Seagal, ampak že s prvim korakom pade v vodo.Poskusi še drugič, tretjič, ampak nikakor mu ne uspe. Nakar Jezus reče Chucku: "kaj mu poveva kje so kamni?" Chuck pa mu odgovori:"kaki kamni?!?
-------------------- |
|
|
|
9. Apr 2010, 08:40
|
|
![]() Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL ![]() ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 1,364 Joined: 20-August 05 From: Topolšica / Ljubljana Member No.: 88 |
Three men, an italian, a spanish and a french are applying for a job
in England. Before the interview, they are advised that they will have to compose a sentence based on these three words: green", "pink" and "yellow". The italian starts: "I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself, I hope it will be a pink day." Then the spanish gentleman: " Then the spanish gentleman: "I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panther on TV." And finally the french: "I wake up in ze morning, I hear ze phone "green...green...", pink up the phone and I say "Yellow?"... -------------------- |
|
|
|
9. Apr 2010, 08:45
|
|
Pride sin do fotra, pa ga vpraša :
''Ata kak sn jaz nastal?'' Foter odgovori : ''Štorkla te je prinesla'' Pravi sin : ''Ata ti si meni taki car, kaj vse si ti po*uko....!!?'' -------------------- |
|
|
|
11. Apr 2010, 11:05
|
|
![]() Starter ![]() ![]() Group: Coach Posts: 573 Joined: 14-August 06 Member No.: 339 |
Knjižno slovensko:
1. Danes sem si kavo preveč sladkala. 2. Zakaj me kličeš, ko se sprehajam s psom? 3. Si videl, kako se maček sprehaja po strehi? 4. Včeraj se je en starejši gospod vrgel s strehe. *Po mariborsko: 1. Joj, kak s'n si toti kafe danes fejst pocukrala, čuj. 2. Kaj mi te težiš ko s'n glih s pesom vuni? 3.. Glej si ti totega mačka kak on po strehi hoi. 4. Čuj, včerej se je en stari s strehe dol fukno. *Ljubljana - japijevski srednješolčki: 1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala. 2. Kva me kolaš lih k doga wokam? 3. A si vidu keta kok po rufu klajmba? 4. Učer se je en oldi z rufa skenslu. *Ljubljana - žabarsko: 1. Dons sm si kavico u ibr preveč cukrala. 2. Kva moriš k psa šetam? 3. A si vidu mačka kva ga pu strehi pleza, mudel, ne prbiji! 4. Učer se je en stari s strehe ruknu. *Po koroško: 1. Matr sn s swadek kafe naredwa. 2. Ka težiš ko sn s paso zuna? 3. As vidu mačko gr u lufto? 4. Učera se je edn s strehe bk spraju. *Po prekmursko: 1. Gnes san si kavo preveč pocukrala. 2. Zakoj me zovejš glij te gda psa šejtan? 3. Si vido kak se maček šejče gor po streje? 4. Včeraj se je en stare doj s streje vrgo. *Po prleško: 1. Gnes sen si kofe vünta preveč pocukrala. 2. Čüj, ka me zoveš, gli te kda pesa sprehojan? 3. Si vida mačoka, kak se po streji sprehoja? 4. Fčera se en stori s strehe fukna. *Gorenjsko: 1. Dons sm s'kofe čist preveč ucukrowa. 2. Zakuga me kličeš lih k psa sprehajam? 3. A s'vidu mačka k pu streh pleza. 4. Učer sej en ta star s strehe fuknu. *Kraški prevod: 1. Joj, ma kej je dns tu kafe t'ku sltku! 2. Kej me hnjav'š lih ku sm wnh s p'sm! 3. Kej si vidu mačku, ku je šla nan đjro po strjhi? 4. Učjra j an n'wnč skwaču ss strj'he. *Idrijsko: 1. Dans sm si kafjee preveč cukrala. 2. Kwa me mona kličeš, ka hlih s kuzla špancirawa. 3. A s' widu, kak se enu mače huar pa striih sprehaje? 4. Učiri se je en stari s strihe ruknu. * »Knjižno« zasavsko: 1. Pizda, kuk sm'm si dons kufea pucukrala. 2. Kuga me zaj'bavaš, ku s'm glih s p'sam uzuni? 3. As vidu, kaku en mačk pu streh špancira? 4. Mat kurba, učjiri sej en tast'r k'r s strehe fuknu! -------------------- ![]() |
|
|
|
19. Apr 2010, 17:21
|
|
![]() Starter ![]() ![]() Group: Coach Posts: 573 Joined: 14-August 06 Member No.: 339 |
Chinese family of 5, named Chu , Bu, Hu, Su and Fu decided to immigrate to the United States; in order to get a visa, they had to adapt their names to American standards. Chu became Chuck, Bu became Buck, Hu became Huck... Fu and Su decided to stay in China...
-------------------- ![]() |
|
|
|
26. Apr 2010, 12:52
|
|
![]() Starter ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 123 Joined: 22-January 10 From: Ljubljana Member No.: 5,462 |
---Vojak je dobil pismo svoje punce, v katerem pise:
> Dragi ROBERT! > žal ne morem več vztrajati v najini > vezi. Ta razdalja, ki je med nama, > je na žalost prevelika. Prav tako ti moram > priznati, da sem te že štirikrat prevarala, > odkar te ni. Vse to, pa niti najmanj ni v redu za > naju, za najino vezo..Oprosti! > Prosim te, ce mi poslješ nazaj sliko, ki sem ti jo poslala. > > Lep pozdrav, > MARINA Vojak, ves pretresen zaradi pisma, odide do svojih prijateljev in jih > prosi za slike njihovih deklet, sester, > tet, sestricen. ki bi mu jih lahko dali. > Skupaj s sliko MARINE vstavi > vse ostale slike v veliko kuverto (skupaj 57) in zraven prilozi > pismo: > Draga MARINA! > > Iskreno mi je zal, ampak resnično ne vem več katera si ti. Prosim, > poisci svojo sliko in jo vzemi, ostale pa mi poslji nazaj! Hvala. > Lep pozdrav tudi tebi, > Robi -------------------- |
|
|
|
7. May 2010, 07:05
|
|
![]() Starter ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 180 Joined: 5-February 08 From: Velenje Member No.: 3,256 |
|
|
|
18. May 2010, 20:37
|
|
![]() Veteran ![]() ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 1,088 Joined: 6-December 05 From: Ljubljana-Šmartno Member No.: 134 |
-------------------- |
|
|
|
29. May 2010, 14:27
|
|
3. svetovna vojna
Nek možakar vstopi v bar in vpraša natakarja: "A nista tisto Bush in Powell?" Natakar reče: "Jep, tako je." Možakar stopi do njune mize in reče: "Wow, to je prava čast. Kaj pa počneta tukaj, če lahko vprašam?" Bush reče: "Načrtujeva 3. svetovno vojno!" In reče možakar: "Res? In kaj se bo zgodilo?" Bush spet: "No, pobili bomo 140 milijonov Iračanov in blondinko z velikimi joški." Možakar začuden: "Zakaj pa blondinko z velikimi joški?" Bush se obrne k Powellu in reče: "Vidiš, sem ti rekel, da se nihče ne bo sekiral za 140 milijonov Iračanov..." -------------------- |
|
|
|
8. Jun 2010, 07:55
|
|
![]() Starter ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 407 Joined: 9-February 05 From: Velenje/Lj Member No.: 8 |
Pismo ki ga dajte svojim ženam/puncam.
1. V času od 11. junija do 11. julija beri športne strani v časopisu, tako da boš na tekočem glede dogajanja v svetu nogometa in se boš tako vedno lahko vključila v pogovor, ko bo beseda tekla o nogometu. Če tega ne boš storila, boš izpadla zelo neumno ali pa boš ignorirana. NE PRITOŽUJ SE, če ne boš deležna nobene pozornosti. 2. V času svetovnega prvenstva je TELEVIZIJA MOJA, ves čas, brez izjem. Tudi, če si boš drznila vzeti roke pilota za TV, ti ne bo nikakor uspelo. 3. V kolikor boš šla mimo TV-ja med tekmo, me to ne bo motilo, seveda le v primeru, če se boš plazila po parketu.. 4. V času prenosa bom slep, gluh in mutav, razen v primeru, ko bom potreboval novo pivo ali kaj za pod zob. Domišljaš si , če meniš, da te bom poslušal, odpiral vrata, dvigoval telefon ali se ukvarjal z otroci. 5. Zdi se mi dobra ideja, da poskrbiš za vsaj 2 six packa v hladilniku , ki naj bosta pripravljena ves čas, prav tako nekaj za v usta ( ne mislim tvojih delov telesa ) . Prosim , ne glej mojih prijateljev postrani, ko bodo prišli k meni na ogled tekme. V zameno ti bo dovoljeno gledati televizijo med polnočjo in 6. uro zjutraj , seveda v primeru, če takrat ne bo posnetka kakšne tekme, ki mi je tisti dan ne bi uspelo ujeti. 6. Prosim , prosim, prosim ! Če bom razburjen, ker bo kateri od mojih reprezantanc slabo kazalo, NIKOLI NE RECI » saj je samo tekma« ali » ne skrbi, bodo pa zmagali naslednjič« . Če boš rekla kaj takšnega, boš me samo še bolj razburila in še manj te bom imel rad. Zapomni si, o nogometu ne boš nikoli vedela več od mene, in tvoje »opogumljajoče« izjave lahko privedejo le do razida ali ločitve. 7. Med prenosi sicer lahko sedeš poleg mene in gledaš tekmo, tudi pogovarjava se lahko , vendar le med polčasom in še to le takrat, ko so na sporedu reklame in če je rezultat po prvem delu takšen, da sem zadovoljen. 8. Posnetki golov so ZELO pomembna zadeva. Vedno , četudi sem jih videl ali ne, želim jih videti ponovno, čim večkrat. 9. Povej svojim prijateljicam, da naju ne vabijo na nobene otroške rojstne dneve ali podobna otroško naravnana srečanja, katerih bi se moral udeležiti tudi jaz, ker : a ) ne grem nikamor, b ) ne grem nikamor, in c ) ne grem nikamor 10. Vendar, če naju kateri od mojih prijateljev povabi na ogled tekme , bova tam kot bi trenil. 11. Večerni vrhunci svetovnega prvenstva so prav tako pomembni kot tekme same. Prosim, niti ne pomisli, da bi rekla »ampak, to si itak že videl …zakaj ne preklopiš na kaj , kar lahko gledava skupaj?« - moj odgovor bo – poglej pravilo pod točko #2 na tem seznamu. 12. In še za konec , prosim prihrani zase izjave kot je » Hvala bogu, da je SP vsake 4 leta« .Na te besede sem imun, kajti pred in po prvenstvu je tukaj Liga prvakov, Premier League, La liga, Serie A, FA Pokal, Evropsko prvenstvo itn. itn. p.s. Hvala za tvoje razumevanje -------------------- |
|
|
|
23. Jun 2010, 09:43
|
|
![]() Massive Dong Inc. General ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 6,013 Joined: 9-February 05 From: http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html Member No.: 6 |
enih par je povprečnih, enih par že izpetih, ene so pa res res dobre:
http://www.youtube.com/watch?v=JQHhSqYY0rg...player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=aIodJdA3mvU Sky sports reports: on Monday Spain meet Honduras at Jo'burg, on Thusday Greece meet Argentina at Polokwane and on Wednesday England meet France at the airport! The England football team visited an orphanage in Cape Town today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Jamal, aged 6. -------------------- |
|
|
|
23. Jun 2010, 12:04
|
|
![]() Caddy Williams ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8,031 Joined: 5-March 05 From: Tampa Bay Member No.: 34 |
Kako se reče Angležu, ki na svetovnem prvenstvu nastopa v zadnjih zaključnih dvobojih? Sodnik.
Kako je uspelo angleškemu navijaču vdreti v slačilnico angleške reprezentance? Robert Green je pazil na vrata. Kakšna je razlika med pokvarjenim letalskim motorjem in napadalcem Waynom Rooneyjem? Letalski motor na koncu vsaj neha stokati. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
4. Jul 2010, 16:52
|
|
|
Rookie ![]() Group: Silverhawks Posts: 52 Joined: 31-October 08 From: medvode Member No.: 4,484 |
a se spomnete unga prašiča iz tekme z wolvsi u lj k je uletu na igrišče??
http://www.youtube.com/watch?v=LJkuy1F2-Bo |
|
|
|
5. Jul 2010, 17:03
|
|
![]() Starter ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 407 Joined: 9-February 05 From: Velenje/Lj Member No.: 8 |
-------------------- |
|
|
|
23. Jul 2010, 00:29
|
|
![]() Starter ![]() ![]() Group: Members Posts: 708 Joined: 19-December 05 Member No.: 150 |
![]() ![]()
-------------------- "If there weren't luck involved in poker, I would win every time."
"Poker is 100% skill and 50% luck." - Phil Hellmuth |
|
|
|
26. Jul 2010, 18:13
|
|
![]() Starter ![]() ![]() Group: Silverhawks Posts: 180 Joined: 5-February 08 From: Velenje Member No.: 3,256 |
|
|
|
28. Jul 2010, 17:50
|
|
takega celebrationa pa še v nflu ne vidiš:
http://www.youtube.com/watch?v=AKlucE-5nIM...player_embedded -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8. September 2010 - 02:31 |